Ini Talkshow Episode Ridwan Kamil

ini talkshow ridwan kamil

Sok reueus lamun ninggal budak-budak sakola pas #ReboNyunda teh ngaranggo raksukan kasundaan teh. Komo deui ayeuna mah sim kuring nuju praktek Komunitas di Kelurahan Samoja, nu kantorna cakeut sakolaan. Lucu sareng pikaseurieun ninggal barudak teh.

#ReboNyunda teh salah sahiji program pikeun ngariksa tur ngamumule ki sunda nu diayakeun ku pa Walikota Kang Emil nu motekar. Aya deui Kang Sule, artis multitalenta utamina tukang bodor nasional, nu aktif ngapromosikeun budaya Sunda, salah sahijina dina program acara tipi Ini Talkshow nu kaciri pisan nyunda.

Tah dina Ini Talkshow episode kaping 23 November 2014 kamari, Kang Emil sareng Kang Sule ngariung babarengan bintang tamu sanesna, Edi Brokoli, Budi Cilok, sareng Man Jasad Karinding Attack.

Bodor pisan sumpahna, sareng inspiratif oge ceuk saya mah.

[youtube=youtube.com/watch?v=xS4QmZE0H3k]

Share your love
Arif Abdurahman
Arif Abdurahman

Pekerja teks komersial asal Bandung, yang juga mengulik desain visual dan videografi. Pop culture nerd dan otaku yang punya minat pada psikologi, sastra, dan sejarah.

Articles: 1772

13 Comments

    • Belajar atuh biar keren.
      Kan kata Kang Emil di Ini Talkshow kemarin disebutin kalau orang keren tuh ada dua tandanya: punya wawasan global dan cinta sama kelokalan. 😀

Leave a Reply

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *