Kategori
#ReboNyunda Bandung

Hujan Banjir Dor Dar Macet

yoona hujan salju

Kapungkur mah teu hese nangtukeun iraha wae usum hujan teh. Bulan-bulan nu tungtungna aya ‘ber’, insya Allah diliwatan ku usum hujan. Tapi kiwari mah, tos dugi ka bulan Maret, tapi hujan masih betah keneh turun wae.

Asa teu kaci lamun hujan teu dibarengan banjir teh, nya minimal aya jalan nu kakeueum. Sapertos sim kuring nu nembe mulang ti Jatinangor, ngaliwatan cai nu saluhur bitis di daerah Gedebage. Nu antukna mah sapatu jadi baseuh. Tapi alhamdulillah ari si motor mah teu dugi ka mogok.

Sateuacanna kuring ge rada hariwang ku sabab ninggal info di twitter yen di daerah Bandung nuju hujan badag dibaturan gelap nu dar der dor. Ari ka hujan mah sim kuring resep, da ari di Islam mah kan hujan teh berkah. Teu resep teh ku gelapna tadi, ku buricakna sieun sim kuring mah, sieun kabentar tea. Untungna pas di jalan mah ngan kabagian macetna hungkul kusabab seueur jalan nu kakeueum tea.