Kategori
#ReboNyunda

Ini Talkshow Episode Ridwan Kamil

ini talkshow ridwan kamil

Sok reueus lamun ninggal budak-budak sakola pas #ReboNyunda teh ngaranggo raksukan kasundaan teh. Komo deui ayeuna mah sim kuring nuju praktek Komunitas di Kelurahan Samoja, nu kantorna cakeut sakolaan. Lucu sareng pikaseurieun ninggal barudak teh.

#ReboNyunda teh salah sahiji program pikeun ngariksa tur ngamumule ki sunda nu diayakeun ku pa Walikota Kang Emil nu motekar. Aya deui Kang Sule, artis multitalenta utamina tukang bodor nasional, nu aktif ngapromosikeun budaya Sunda, salah sahijina dina program acara tipi Ini Talkshow nu kaciri pisan nyunda.