Kategori
#ReboNyunda

Ngapdreuk Poto

roll film pertama-Edit

Baheula mah masih saeutik nu boga tustel teh, beda jauh jeung ayeuna, disababkeun kamajuan teknologi tea. Oh enya, kecap tustel ayeuna mah arang dipake, tos umum disebutna kamera.

Pas keur leutik mah sok resep lamun aya dulur ti kota nu nganjang teh, soalna sok bari nyandak kamera tea, hususna mun keur poe boboran siam. Tah kuring teh sok bungah mun difoto, asa siga model weh kudu pose kitu-kieu.

Teu siga ayeuna nu lamun difoto teh langsung bijil ti layar kamerana, pan baheula mah masih keneh nganggo klise film tea. Kudu nungguan diapdreuk heula, paling lila saminggu tah jadina teh. Atoh tah lamun tos nampi foto jadi, biasana aya hiji dua foto dina klise nu teu dicetak kumargi kabakar.