Kategori
#ReboNyunda

Toga Anyar Unpad

arip wisuda

Dina raraga dies natalis nu ka-57 sarta robahna status Unpad jadi Perguruan Tinggi Negeri Badan Hukum (PTNBH), bakal seueur parobahan dina prosesi wisuda nu bakal datang, salah sahijina dina seragam toga nu kudu dianggo.

Duh ari Unpad tos ganti status, ari simkuring irahanya? Ah urang bahas seragam togana weh. 😀

Unpad bakal nganggo toga anyar nu nyirikeun kasundaan. Nyaeta ditambahana batik Pakuan Padjadjaran motif Ragen Panganten nu gaduh harti filosofis nyaeta yen lulusan Unpad kudu bisa jadi pamingpin kanggo diri sorangan, bangsa turta nagara.